Het laatste nieuws  over Hof van Berkel

Er zijn nog twee woningen beschikbaar!

22-05-2019

Hof van Berkel is een bijzonder nieuwbouwproject aan de rand van Berkel en Rodenrijs en De Groenzoom, het uitgestrekte natuurgebied dat reikt tot aan Rotterdam. Hier wordt een bijzonder woonconcept gevormd. Deels ingevuld door de architect en landschapsarchitect. Maar heel bijzonder is dat u hier, als toekomstige bewoner, ook uw ideeën in kwijt kunt. De openbare ruimte van dit project is mandeling. De invulling ervan bepaalt u samen met de andere bewoners. Een landschapsarchitect heeft hiervoor alvast enkele uitgangspunten voorgesteld en nu het goede nieuws, er zijn nog twee woningen beschikbaar! 

  • Snelle start bouw, al in juni!
  • Wonen aan de Oostmeerlaan,  nabij natuurgebied De Groenblauwe Slinger
  • Zeer energiezuinige woning, EPC lager dan 0
  • Geen gas, toekomst bestendig

Een mandelige binnentuin, wat houdt dat eigenlijk in?

22-02-2019

Naast het hebben van een eigen tuin, zijn de bewoners van Hof van Berkel ook samen eigenaar van het binnengebied van het project. Deze vorm van gezamenlijk eigendom wordt mandeligheid genoemd.  Het is een veel toegepaste methode en vooral bij achterpaden wordt dit vaak op dergelijke wijze uitgegeven. Maar hoe werkt zo iets in de praktijk?

Voor een goed beheer is er een vereniging opgericht. Dit is vastgelegd door de notaris in de koop/aannemingsovereenkomst en de leveringsakte. Het eerste jaar wordt de vereniging bijgestaan door een professionele partij (J&M Vve Beheer). In samenwerking met VlugP (de landschapsarchitect) zijn er een tweetal voorstellen gemaakt voor de inrichting van het binnengebied.
 

Ook zijn hier weer alternatieven op mogelijk, want u bepaalt samen met de andere bewoners van Hof van Berkel, hoe het binnengebied eruit komt te zien. Kortom, als bewoner heb je invloed op het ontwerp en de aanpak. Samen kom je tot de beste inrichting van de gemeenschappelijke tuin. Wil je een plataan met een aantal bankjes er omheen waar vandaan je gezellig kunt bijpraten met de buren en ondertussen toezicht houdt op de kinderen die aan het spelen zijn? Een groenten- en bloementuin, waar de bijen en vlinders rond fladderen en zorgen voor een weelderig geheel… wie zal het zeggen? Het is helemaal aan u als bewoners om dit samen te bepalen.

Hof van Berkel, wie wil er niet wonen?!

20-02-2019

Met nog steeds iedere dag geïnteresseerden die zich voor het fraaie plan inschrijven, is de eerst getekende overeenkomst een feit! Met gepaste trots kunnen we het nu zeggen: de eerste enthousiaste kopers hebben de koopakte getekend.

De kopers zijn enthousiast en kijken er naar uit om aan de slag te gaan met de indeling van de woning en later ook de inrichting. Binnenkort organiseert Batenburg, Bouw & Ontwikkeling de kopersinformatieavond. Wij zijn voornemens om deze op 21 maart 2019 te houden. Aansluitend aan deze avond vinden de kopersadvies-gesprekken plaats. Uw kopersbegeleider adviseert u tijdens dit gesprek, bij het realiseren van uw woonwensen.

Hof van Berkel, de verkoop is in volle gang

20-12-2018

De start verkoop van Hof van Berkel ligt inmiddels alweer achter ons. Het was succesvolle avond waarbij we veel enthousiaste reacties mochten ontvangen over zowel de locatie als de woningen van dit kleinschalige nieuwbouwplan. Inmiddels zijn de woningen toegewezen en worden er gesprekken gevoerd met de toekomstige bewoners. De eerste mondelinge koop is inmiddels ook gesloten, hier zijn we bijzonder trots op. Heeft u ook interesse in een van de woningen, dan kunt u zich nog inschrijven voor de reservelijst.
Dit kunt u doen door het formulier te downloaden via de website en deze ingevuld in te leveren bij Lagerweij en Fonk Makelaars. Als er dan weer een woning beschikbaar komt, neemt de makelaar contact met u op. Het verkoopteam van Hof van Berkel wenst u hele fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling toe. 
Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het makelaarskantoor gewoon geopend, dus mocht u vragen hebben dan kunt u hier gewoon terecht.

Meer informatie bekend over de verschillende type woningen

23-11-2018

De woninginformatie per bouwnummer staat nu online. Bekijk snel het woningaanbod.  Hoewel de definitieve prijzen nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. Op de start verkoop worden de definitieve v.o.n. prijzen bekend gemaakt. 

Bouwbord geplaats op de bouwlocatie

21-11-2018

Het bouwen aan een ruime, groene en duurzame toekomst is in volle gang. Een bouwbord mag daar natuurlijk niet aan ontbreken. Daar waar het bouwbord nu is geplaatst (bekijk de locatie) zullen de 17 woningen van nieuwbouwproject Hof van Berkel in de toekomst worden gerealiseerd. De verkoop van de woningen, gaat via Lagerweij en Fonk makelaars. Donderdagavond vind de start verkoop plaats van 19 - 21.00 uur in 't Manneke, Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs.

Start verkoop

20-11-2018

Op donderdagavond 29 november 2018 vindt de start verkoop plaats van 19 - 21.00 uur in 't Manneke, Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs. Uiteraard is iedereen van harte welkom. Tijdens deze inloopavond zullen wij de definitieve ontwerpen aan u tonen en ontvangt u van ons de brochure en het inschrijfformulier.
Graag zien wij u donderdagavond 29 november!

Met vriendelijke groet, 
Verkoopteam Hof van Berkel 

Ontwikkeling & Realisatie

Leeuwenhoekweg 22,
Postbus 103
2660 AC Bergschenhoek
T 010 -5243311 
E info@batenburgbv.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.
Aanmelden

Disclaimer
Privacyverklaring 

Download de brochure
Download het inschrijfformulier

Verkoopinformatie

010-5219660
info@lagerweij-fonk.nl