Geweldige ligging:
in een paar minuten sta je in het hart van de tweede stad van Nederland of je maakt een lange wandeling door de Groenzoom om je gedachten even goed te verzetten.
Het kan allebei. 

Grote steden op een steenw0rp afstand

Bekijk de preciese locatie in google maps

Situatiekaart
17 woningen in een 
prachtig groen hof

DOWNLOAD DE situatietekening

Ontspannen

Ga even bijtanken in de Groenzoom, het fantastische natuur- en recreatiegebied dat grenst aan Hof van Berkel. Een ontspannen wandeling kan zoveel schelen.

Uitwaaien

Den Haag heeft zoveel. Ga eens naar Scheveningen om lekker uit te waaien of een visje te eten aan het strand. Je zit er zo.

Doe Delft

Pak een terrasje aan een Delftse gracht en proef van de historie die overal om je heen is. Volgens menigeen is Delft de leukste studentenstad van Nederland.

Dagje Rotterdam

Je bent er zo met de Randstad Rail. Als je een middagje wil shoppen in de binnenstad of de laatste tentoonstelling wilt zien in het Boijmans Van Beuningen.

De Rottemeren

Het recreatiepark rondom De Rottemeren is uniek. Je kunt er zeilen. Je kunt er golfen. Wat je ook doet, je beleeft er altijd een heerlijke vakantiedag.

Goal

Lekker met het gezin naar een voetbalwedstrijd. Waarom niet? Diverse clubs uit de eredivisie spelen in Den Haag en Rotterdam... ook dit ligt dus om de hoek.

Ontwikkeling & Realisatie

Leeuwenhoekweg 22,
Postbus 103
2660 AC Bergschenhoek
T 010 -5243311 
E info@batenburgbv.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.
Aanmelden

Disclaimer
Privacyverklaring 

Download de brochure
Download het inschrijfformulier

Verkoopinformatie

010-5219660
info@lagerweij-fonk.nl